Home
Autocentar Tomić
Poštovani,

jeste li pronašli svoj idealni MINI? Odaberite svoj model iz naše ponude novih MINI vozila i u samo nekoliko klikova ćete saznati sve informacije.

U priloženom obrascu molimo navedite razlog kontaktiranja i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku s odgovorom nadležnog odjela.

Također, prihvaćanjem suglasnosti za primanje dodatnih informacija obavještavat ćemo Vas o posebnim pogodnostima za kupnju i servis MINI vozila, o prezentacijama najnovijih MINI vozila, roadshow i ostalim ekskluzivnim događanjima. Na temelju Vaših osobnih sklonosti i preferencija te korištenja proizvoda i usluga, obavještavat ćemo Vas o personaliziranim ponudama proizvoda i usluga Autocentra Tomić.

Vaši osobni podaci su nam oduvijek bili od najvećeg značaja, a tako će ostati i u budućnosti.

Vaše osobne podatke koristimo isključivo za ovdje navedenu svrhu.

Napominjemo da uvijek možete, bez naknade i objašnjenja opozvati dani pristanak. Opoziv privole možete podnijeti osobno u bilo kojoj poslovnici Autocentra Tomić, poštom ili e-poštom na adresu: info@tomic.ba.


Vaš Autocentar Tomić.


Sva polja označena s (*) su obavezna
Ime i prezime*
E-mail *
Telefon
Razlog kontaktiranja *
Poruka


Ovim putem dajem Autocentru Tomić pravo na korištenje, izmjenu, reprodukciju i distribuciju mojih podataka za pozive na događaje, marketinške, istraživačke i statističke svrhe unutar partnera ili kompanija koje su dio BMW grupe.*